Norėdami kiek sušvelninti kaukazietiškos adžikos skonį, šiauriečiai ją gardino morkomis, svogūnais, pomidorais. Taip gimė daugybė naujų adžikos rūšių.
Dažniausiai tai pagardas prie mėsos ar užkandėlių. Gali būti naudojama ir kaip ingredientas sriuboms, troškiniams ar padažams. Tinka ir prie silkės ar kitų žuvies patiekalų. Puikiai tinka marinavimui.
Sudėtinės dalys: 14% maltos aitriosios paprikos, 14% maltos saldžiosios paprikos, vanduo, 11% obuoliai, 11% pomidorai, paruošto vartoti produkto komponentai: 2,5% džiovintos morkos, kurios atitinka 11% šviežių morkų, 2,5% džiovinti svogūnai, kurie atitinka 11% šviežių svogūnų, cukrus, druska, rapsų aliejus, obuolių actas, česnakų granulės, 1% prieskoninių žolelių mišinys (petražolės, mėtos, čiobreliai, kalendros, lauro lapai, mairūnai, bazilikai, ožragės, krapų sėklos), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, tirštiklis ksantano derva, konservantas kalio sorbatas.
Grynasis svoris 160 g / 145 ml
394 kJ/93 kcal Energinė vertė
2,5 g Riebalai
<0,4 g kuriuose sočiųjų riebalų rūgščių
16,2 g Angliavandeniai
10,4 g kuriuose cukrų
1,5 g Baltymai
4,5 g Druska
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje, 0°-25°C. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Atidarę laikykite šaldytuve.