Liofilizuotos avietės karamelei suteikia išskirtinį neatrastą skonį. Pagardinkit ja savo pusryčių/čempionų košę, užkandį su vaisių skiltelėmis, blynų širdeles arba vadovaukitės laiko patikrintu patarimu – kabinti karamelę šaukštu!
Sudedamosios dalys
- Saldintas sutirštintas pienas (pienas 55%, cukrus 45%)
- Grietinėlė
- Gliukozės sirupas
- Liofilizuotos avietės 2,2 %
- Jūros druska.
Energinė ir maistinė vertė (100 g)
- Energinė vertė – 1402,87 kJ/333,30 kcal;
- Riebalai – 10,91 g;
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 6,40 g;
- Angliavandeniai – 51,72 g;
- iš kurių cukrų – 47,10 g;
- baltymai – 7,05 g;
- druska – 0,28 g.
Laikymo sąlygos
Laikyti sausoje, vėsioje nuo tiesioginių saulės spindulių apsaugotoje vietoje. Atidarius pakuotę rekomenduojama laikyti šaldytuve ir suvartoti per 14 dienų.
Su kuo vartoti
- Skanauti su blynais
- Tepti ant skrebučio
- Naudoti gaminant kepinius
- Tepti ant sūrio
- Pilti ant ledų
- Mirkyti vaisių skilteles