Moliūgų ir jų sėklų užtepėlė su kietuoju sūriu Džiugas – tikriems gurmanams.
Sudedamosios dalys: moliūgai 40%, kietas sūris DŽIUGAS (pienas, druska, raugas, mikrobiologinis fermentas) 20%, svogūnai, saulėje džiovinti pomidorai (druska) 10%, moliūgų sėklų aliejus, moliūgų sėklų branduoliai 7,5%, česnakai, druska, pipirai.
Laikyti nuo 0 iki +25 laipsnių temperatūroje
Kilmės šalis: Lietuva. Moliūgai – ES ir ne ES.
100 g produkto maistingumas ir energinė vertė 1007 kJ / 242 kCal
Riebalai | 18,4 g |
---|---|
Iš kurių: | |
sočiųjų riebalų rūgščių | 6,0 g |
Angliavandeniai | 8,4 g |
Iš kurių | |
cukrų | 2,1 g |
Baltymai | 10,8 g |
Druska | 0,8 g |