Jorus kanapių aliejus spaudžiamas šaltuoju būdu, gamybai naudojant švariai, be pesticidų ir herbicidų užaugintų pluoštinių kanapių sėklas.
Kanapių sėklų aliejus turtingas nepakeičiamomis Omega 3 ir Omega 6 riebalų rūgštimis.
100 gramų Jorus kanapių sėklų aliejaus randami 74,74 gramai polinesočiųjų riebalų rūgščių.
Rekomenduojama vartoti po 1-2 valgomuosius šaukštus ryte ir vakare likus pusvalandžiui iki valgio.
Kanapių sėklų aliejus taip pat puikiai tinka salotų, sriubų, košių ir kitų patiekalų gardinimui.
Kadangi geriausios kanapių aliejaus savybės išlaikomos žemesnėje temperatūroje, jis nėra tinkamas kepimui.
Laikyti 0 – 6 °C temperatūroje. Atidarius rekomenduojama suvartoti per 1 mėn.
Sudedamosios dalys: šalto spaudimo kanapių sėklų aliejus (100%).
Kilmės šalis: Lietuva.
100 g produkto maistingumas ir energinė vertė 3697 kJ / 899 kCal
Riebalai | 100,0 g |
---|---|
Iš kurių: | |
sočiųjų riebalų rūgščių | 9,9 g |
mononesočiųjų riebalų rūgščių | 10,4 g |
polinesočiųjų riebalų rūgščių | 74,7 g |
Angliavandeniai | 0,0 g |
Iš kurių | |
cukrų | 0,0 g |
Baltymai | 0,0 g |
Druska | 0,0 g |