Išskirtinio skonio, pagamintas tradiciniu austrišku būdu, kuomet prieš spaudžiant aliejų, moliūgų sėklos yra švelniai paskrudinamos.
Moliūgų sėklų aliejus puikiai dera su košėmis, sriubomis, salotomis. Šis aliejus taip pat suteiks ypatingo skonio įprastiems tradiciniams patiekalams.
Taip pat rekomenduojame išbandyti su vaniliniais ledais, tokiu būdu atrandant daugybę naujų moliūgų sėklų aliejaus skonio atspalvių.
Laikyti vėsioje, tamsioje vietoje. Atidarius rekomenduojama suvartoti per 4 sav.
Sudedamosios dalys: šalto spaudimo švelniai skrudintų moliūgų sėklų aliejus (100%).
Kilmės šalis: Lietuva.
100 g produkto maistingumas ir energinė vertė 3692 kJ / 898 kCal
Riebalai | 18,4 g |
---|---|
Iš kurių: | |
sočiųjų riebalų rūgščių | 18,4 g |
mononesočiųjų riebalų rūgščių | 31,7 g |
polinesočiųjų riebalų rūgščių | 44,9 g |
Angliavandeniai | 0,0 g |
Iš kurių | |
cukrų | 0,0 g |
Baltymai | 0,0 g |
Druska | 0,0 g |